2011 metų rudenį Lietuvoje vykdomos modelių agentūrų atrankos (atnaujinta 10.05)

Ugnius Kiguolis - -
2011 metų rudenį Lietuvoje vykdomos modelių agentūrų atrankos (atnaujinta 10.05)

2011 metų ruduo žada didelį sujudimą modelio darbu besidominčiomis panelemis. Net kelios modelių agentūros skelbia atrankas ir vilioja modelius įvairiais pasiūlymais ir dovanėlėmis.

Supermodels modelių agentūra 2011 metų rudenį važiuoja tik per didžiausius Lietuvos miestus: Vilnių, Kauną, Klaipėdą, Šiaulius, Panevėžį, Alytų bei Marijampolę. Atranka vyks tik savaitę laiko ir nugalėtojos laukia nuostabus prizas: kelionė į mados sostinę Paryžių, kur bus fotografuojamas viršelis žurnalui JURGITA. Merginos turi puikią galimybę ne tik patekti į agentūrą, bet ir pradėti svaiginančią modelio karjera iškart nuo realių darbų. Visoms atvykusioms žadamos dovanėlės.
tapk modeliu

Baltic Model Management agentūra vyksta per 27 Lietuvos miestus ir miestelius. Ši agentūra atrankas vykdo tik savaitgaliais, todėl atranka tęsis net iki spalio mėnesio pabaigos. Tai tiesiog atranka į agentūra, kontraktai ir prizai nežadami.
daugiau informacijos

Modilinos modelių agentūra vyksta taip pat per 26 Lietuvos miestus. Skirtingai nei Baltic models, modilinos atrankos vyks tik savaitę, nes jos vykdomos ir darbo dienomis. Jokios informacijos apie prizus nepateikiama, agentūra tiesiog ieškosi modelių savo duomenų bazės papildymui.
daugiau informacijos

Europos centro modeliai paskelbė naujų veidų priėmimą Facebook.com. Agentūra skelbia atranką rugsėjo 5-30 dienomis, darbo metu, tarp 14-18 valandos. nuotraukas galima kelti tiesiog Facebooke, galima atvykti į jų ofisą arba pildyti anketą internetu. 2011 metais ECMA turo per Lietuvą nedaro.
daugiau informacijos

Image group į pagalbą pastelkdami lrytas.lt skelbia važiuosiantys į atrankas nuo rugsėjo 28 dienos iki spalio 12 dienos. Turo metu agentūra aplankys 31 miestą.
daugiau informacijos

Vilniusmodels 2011 metų spalio 6 dieną paskelbė atranką Panevėžyje. laimėtoja taps parduotuvių „Džinsų centras“ reklaminiu veidu.
daugiau informacijos

Kitos modelių agentūros kolkas savo atrankų grafiko nepateikė. Gavus informaciją – papildysime.

Apie autorių

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis

Ugnius Kiguolis - žinomas verslininkas bei visuomeninkas. Daugybės internetinių projektų kūrėjas ir bendrasavininkas, savo veiklą skirstantis į keletą sričių.

Susisiekite su Ugnius Kiguolis
Apie Jurgita.lt