2012-2013 rudens/žiemos makiažo tendencijos: sodrios kaip rubinai lūpos

Ugnius Kiguolis - -
2012-2013 rudens/žiemos makiažo tendencijos: sodrios kaip rubinai lūpos

Pamirškite mitą, jog raudoną lūpdažį rinktis gali tik išskirtinės išvaizdos moterys – tiesa ta, jog ši spalva tinka praktiškai kiekvienai, tereikia parinkti labiausiai derantį atspalvį! Tinkamai priderintos prie akių makiažo, raudonos lūpos padeda sustiprinti subtilumo ir prabangos įspūdį.

Šią žiemą ypač madingi tamsiai raudoni atspalviai, tarp kurių nepralenkiamas sodrus rubinų raudonis. Lūpos, atrodančios tarsi brangakmeniai, yra pagrindinis prabangiųjų „Gucci“ mados namų šio sezono makiažo akcentas. Šį įvaizdį atkursite pasirinkusi „Chanel Rouge Allure Nr. 71“ lūpų dažus.

Šiemet burgundiško vyno, rubinų ar vyšnių spalva derinama tiek su saikingu, tiek su ryškiu akių makiažu. Nemažiau madingi ir šalti tamsūs ar, priešingai, blyškūs atspalviai. Eksperimentuotojoms visažistai šią žiemą siūlo išmėginti tamsiai violetinę bei rudą it juodasis šokoladas spalvas („Sisley Phyto Lip Shine“ Nr.12), derinamas su saikingu akių makiažu ir šviesia matine pudra („Clinique Stay Matt Oil Free“).

Taigi šį sezoną progų žavėti ir eksperimentuoti netrūksta, tačiau labai svarbu „neperdozuoti“ sodrių spalvų. Visažistai pataria pasirinkti vieną veido dalį, kurią labiausiai norite paryškinti, ir nepersistengti derinant ryškias spalvas. Todėl apibendrindami šių metų rudens-žiemos makiažo tendencijas ekspertai primena pagrindinę tobulo makiažo taisyklę: ryškios akys derinamos su subtiliu lūpų dažų atspalviu, o ryškios lūpos – su saikingu akių makiažu. Tiesa, kaip ir kiekviena taisyklė, ši gali būti laužoma, tačiau prieš tai darydama pasikonsultuokite su profesionalu.

Apie autorių

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis

Ugnius Kiguolis - žinomas verslininkas bei visuomeninkas. Daugybės internetinių projektų kūrėjas ir bendrasavininkas, savo veiklą skirstantis į keletą sričių.

Susisiekite su Ugnius Kiguolis
Apie Jurgita.lt