Kiek kainuoja vakarienė danguje?
Jei atsibodo leisti pinigus žemiškiems dalykams – išleiskit juos danguje! „Dinner in the Sky“ jau išvažiavo, tačiau analogų neturintis projektas – „pop-up“ restoranų „The Cube“ turas po penkis Europos miestus: Briuselį, Milaną, Stokholmą, Londoną ir Maskvą – tęsiasi toliau.
Šie stilingi permatomi restoranai-kubai iškyla ant žymių architektūros pastatų stogų, atverdami iki šiol nematytą žiūrėjimo rakursą į populiariausias miestų vietas. Svečiai čia gali stebėti ekskliuzyvinių patiekalų kūrimo procesą ir betarpiškai bendrauti su kiečiausiais pasaulio virtuvės šefais.
Žinoma, pabuvimas „Kube“ kainuoja nepigiai. Už priešpiečius vienam žmogui teks pakloti apie 200 eurų (beveik 700 Lt), o štai vakarienė, įskaitant gėrimus, kainuos apie 250 eurų (beveik 900 Lt). Kai tuo tarpu Vilniuje „Dinner in the Sky“ vakarienė vienam žmogui kainavo „vos“ 339 Lt. Šampanas danguje – tik 99 lt. Tąkart kai kurios moterys pietus danguje prilygino orgazmui…
Bet grįškime prie tvirtesnį pagrindą po kojomis turinčių (tik piniginę dar labiau palengvinančių) restoranų-kubų. Vienas toks kubas vasaros pradžioje buvo užkeltas ant Londono Karališkosios koncertų salės, kitas – ant Stokholmo Karališkosios operos rūmų stogo. O juk šie miestai beveik pasiekiami ranka, aišku, jei tik pasinaudosite lėktuvu ir tiesioginiu skrydžiu…
Taigi, prieš keliaudami į prabangų, nuobodų restoraną ant žemės, gerai pagalvokite – ar nevertėtų daugiau laiko praleisti danguje?!…