 
    
        
            Priešpiečiai darbe – gana įprastas dalykas, tačiau dėl ne itin estetiškos išvaizdos indelių nedaugelis pasiryžta į darbą įsidėti priešpiečius iš namų bei verčiau renkasi kavinę. 
Plačiau
         
                
         
    
        
            Kai vasaros karštis ir tvankumas ima varyti iš proto imame ieškot įvairiausių būdų kaip atsigaivinti ir kuo atsivėsinti. 
Plačiau
         
            
                    
             
        
        
            Pasak daugelio autoritetingų mokslininkų – vien sveikos, subalansuotos mitybos pagalba ir tam tikrų maisto produktų vartojimu žmogus gali pagerinti sa...  
Plačiau
         
                    
             
        
        
            Dizainerė Julija kuria ne tik drabužius. Gaminti mėgstanti menininkė iš pradžių tik draugus vaišino savo natūraliomis žolelėmis ir uogomis paskanintom...  
Plačiau
         
                    
             
        
        
            Virtuvinius mitus griaunantys ir kulinarines naujoves nuolat pristatantys “Virtuvės mitų griovėjai” šiuo metu ruošiasi naujam ypatingam ekperimentui. 
Plačiau
         
            
                
         
    
        
            Lietuviai iš geriausių pasaulio šefų olimpiados Erfurte parsivežė bronzos medalius! 
Plačiau
         
                
         
    
        
            Geriausi Lietuvos virtuvės šefai sako, kad mados tendencijos maisto gamyboje keičiasi turbūt dažniau nei mados industrijoje. 
Plačiau
         
            
                    
             
        
        
            Mada ir maistas tampa tokie artimi tada, kai pradedame kalbėti apie maistą, pagamintą geriausių pasaulio virtuvės šefų. 
Plačiau
         
                    
             
        
        
            Skanu + sveika + egzotiška = tailandietiška kokosų sriuba. Ir visai nebūtina trenktis į Tailandą ar ieškoti vietinio tailandietiško restorano tam, kad...  
Plačiau
         
                    
             
        
        
            Gerokai prieš metus, Vilniuje pasigirdo naujas vardas „Čiop Čiop“, pridengtas puikiomis maisto fotografijomis ir skonio receptorius maloniai dirginanč...  
Plačiau
         
            
                
         
    
        
            Vilniuje atidarytas šviežių sumuštinių restoranas „Park", veikiantis „atviros virtuvės“ principu – žmonės čia gali stebėti, kaip jiems gaminami užsakytieji sumuštiniai. 
Plačiau
         
                
         
    
        
            Įsivaizduoji savo gyvenimą be kavos?! Mes ne. Tačiau besaikis kavos gėrimas gali turėti šiokių tokių neigiamų padarinių. 
Plačiau
         
            
                    
             
        
        
            Problema, kuri trukdo bendrauti atsipalaidavus, kuri neteikia pasitikėjimo savimi ir atstumia pašnekovus - nemalonus kvapas, sklindantis iš burnos. 
Plačiau
         
                    
             
        
        
            Rudenį dažnas jaučiasi pavargęs, sunkiai įsisuka į pagreitėjusį gyvenimo ritmą, lengvai suserga, o visas užklupusias bėdas bando nuplauti puodeliu sti...  
Plačiau
         
                    
             
        
        
            Dažną gyvenimo ritmas priverčia gyventi mieste. Įprastai stengiamasi laikytis arčiau centro ar senamiesčio, nes čia darbas, vynininės, parodos, koncer...  
Plačiau